ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Αποτελέσματα του τεστ Ποια Πόρτα οδηγεί στην Ευτυχία


1. Η Μπλε (BLUE) Πόρτα:

Αυτή η πόρτα παρουσιάζει μια εσωτερική ασφάλεια και εμπιστοσύνη που κάποιοι μπορεί να μην το γνωρίζουν. Είστε έμπιστοι, ειλικρινείς και πιστοί. Μισείτε την αντιπαράθεση και προτιμάτε την ειρήνη από την πόλεμο. Έχετε την τάση να κρύβεστε πίσω από μια σκληρή εξωτερική εμφάνιση, για να μην πληγωθείτε από ανθρώπους που δεν έχουν συνειδητοποιήσει  ότι υπάρχει και σε εσάς μια μαλακή πλευρά όπου επιθυμείτε  να περιβάλλεστε από αγάπη και ευτυχία.

2. Η Μωβ (PURPLE) Πόρτα:

Είστε ισχυροί, μυστηριώδεις και σαγηνευτικοί. Είστε σχεδόν ολόκληρο το πακέτο.  Στη ζωή είστε σίγουροι ότι το μέλλον θα σας φέρει πολύ καλά πράγματα και αυτό δεν είναι το πιστεύεται τυχαία, αλλά  επειδή έχετε εργαστεί σκληρά.  Όταν τα πράγματα γίνονται σκληρά, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι απλά να χαμογελάσετε.

3. Η κόκκινη (RED) Πόρτα:

Είστε ένα ζεστό και θετικό άτομο για τους φίλους σας και την οικογένεια σας. Έχετε μια σέξι πλευρά και αυτό σας κάνει να φαίνεστε αλλά και να είστε πολύ καλοί εραστές . Το κόκκινο χρώμα ενδυναμώνει και ενεργοποιεί τα συναισθήματα. Είστε άνθρωποι που κάνετε την διαφορά.

4. Η OWL Πόρτα:

Είστε ζωντανοί, ευγενικοί και έλκετε  το αντίθετο φύλο. Είστε όμορφοι, σας εμπιστεύονται και εμπιστεύεστε όμως δεν μπορείτε  να αποκαλύψετε  τα αληθινά σας  συναισθήματά. Η πόρτα κουκουβάγια δείχνει επίσης  ότι απολαμβάνετε να είστε ήρωες, λόγω της ανιδιοτέλειας σας. Είστε ευλογημένοι και ζείτε μια πλούσια ζωή.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου