ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

DeVita Cosmo

DeVita Cosmo

DeVita Cosmo 

Με την μοναδική επαναστατική συνδυαστική συσκευή βιοσυντονιστικής θεραπείας και κβαντικής κοσμετολογίας DeVita Cosmo προσεγγίζουμε και επιλύουμε με ένα ριζικά νέο τρόπο όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας και της εξωτερικής εμφάνισης του ανθρώπου.
Αρχικά πραγματοποιούμε τον έλεγχο υγείας του ατόμου «διαβάζοντας» τον χάρτη της υγείας των οργάνων από τις ρυτίδες που σχηματίζονται στο πρόσωπο.
Έπειτα διεξάγουμε προληπτική ρύθμιση της λειτουργίας των οργάνων του σώματος που παρουσιάζουν διαταραχή βάσει του χάρτη των οργάνων από τις ρυτίδες στο πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάμε κοσμετολογική εφαρμογή στο πρόσωπο με το φωτονικό εξάρτημα της συσκευής DeVita Cosmo, το quantum.
Τα αποτελέσματα της κοσμετολογικής εφαρμογής σε συνδυασμό με την ρύθμιση των οργάνων είναι άκρως εντυπωσιακά, επειδή μέσω του φωτονικού εξαρτήματος επιτυγχάνουμε ανόρθωση και ενδυνάμωση των ιστών του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο μεσαίο τμήμα του δέρματος, στο χόριο, σε κυτταρικό επίπεδο. Όταν επαναληφθούν οι εφαρμογές για διάστημα τριών τουλάχιστον εβδομάδων, το αποτέλεσμα γίνεται μόνιμο και έτσι επιτυγχάνεται ο στόχος του πελάτη, δηλαδή η διατήρηση της υγείας, ομορφιάς και νεότητας για πολλά χρόνια.
Εν κατακλείδι, το DeVita Cosmo αποτελεί ένα φανταστικό εργαλείο για την αποτελεσματική εξάλειψη των ρυτίδων, πανάδων, των σημαδιών της ακμής, ελιών και του συνόλου των ατελειών της επιδερμίδας.

Στην «DeVitaCosmo» έλαβε «σάρκα και οστά» μια νέα τεχνολογία, για την οποία δεν υπάρχουν άλλες αντίστοιχες συσκευές σε όλη την υφήλιο.
Τα άμεσα ορατά και σταθερά κοσμετολογικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται χάρις στην δράση των κβαντικών και χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών. Σε αντίθεση με την πλειονότητα των κοσμετολογικών προϊόντων, βασισμένων σε χημικά συστατικά, τα οποία δρουν μόνο προσωρινά και επιφανειακά, η «DeVita Cosmo» επιδρά έως τα βαθύτερα στρώματα τού δέρματος, προσδίδοντας, πρώτα απ' όλα, υγεία και αναζωογόνηση.

Πλεονεκτήματα της «DeVita Cosmo»:

  • Εξομάλυνση των ρυτίδων
  • Σύσφιξη της επιδερμίδας τού προσώπου χωρίς χειρουργική επέμβαση
  • Εξάλειψη της ακμής και εξανθημάτων
  • Αποκατάσταση της άμυνας της επιδερμίδας, ομαλοποίηση των διαδικασιών μεταβολισμού, βελτίωση τού χρώματος προσώπου
  • Με την τακτική χρήση της συσκευής η επιδερμίδα γίνεται απαλή, ελαστική, σφιχτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου